Първоначално публикувано от alfista 96
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
не пали 2.4 жтд?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениеЗначи мислиш че е от това на снимката която приложи ли
Ми за мен това е проблема.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеМи за мен това е проблема.Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
всичко е ОК колата запали и върви като луда!! извадих маркуча помпата бачка,свалих регулатора имаше боклуци издухах го с компресора след това откачих всички букси и ги закачих на ново и ми направи впечетление че лявата букса на ECU-то (по малката букса) палеца който я прибира надолу беше леко изваден и буксата не беше влезнала на 100%. направих всичко както си е било влезнах завъртях и запали както си беше по старо му но сега върви доста по добре и се изтрелва много по добре от преди. та това е общо взето колеги и ви благодаря на всички за помощаИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
Comment